λίγα λόγια για την Group-On

Ποια είναι η Group-On

H Group-On είναι η μεγαλύτερη πολυμετοχική εταιρία Χρωματοπωλείων - Τεχνικών καταστημάτων στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στο Χονδρικό Εμπόριο χρωμάτων οικοδομών, πινέλων, ρολών, σιλικονών, μονωτικών υλικών, σιδηρικών, συγκολητικών και συναφών ειδών.

Οι Αξίες μας

Σεβόμαστε τους μετόχους μας καθώς και τους προμηθευτές μας. Η διαφάνεια και η αξιοπιστία χαρακτηρίζουν τον τρόπο λειτουργίας μας.

Το Όραμα μας

Δημιουργία δικτύου με 100 καταστημάτα από όλη την Ελλάδα Απόκτηση ηγετικής θέσης στο κλάδο της εμπορίας δομικών υλικών.

Group-On Techshops

Τα καταστήματα μέτοχοι μας ονομάζονται Group-On Techshops. Στα καταστήματα μας θα βρείτε αποκλειστικά τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Group-On καθώς και επιλεγμένες επώνυμες μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές.

H Group-On ΙΚΕ είναι η μεγαλύτερη πολυμετοχική εταιρία χρωματοπωλείων στην Ελλάδα. Εδρεύει στη Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη- Μακρυγιάννη 106 έχοντας δικά της γραφεία. Η Group-On ασχολείται με το Χονδικό Εμπόριο χρωμάτων οικοδομών, πινέλων, ρολών, σιλικονών, μονωτικών υλικών, σιδηρικών, συγκολητικών και συναφών ειδών.

Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους προμηθευτές, επιλέγουμε κορυφαία και ποιοτικά προϊόντα για να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών των καταστημάτων μας.

Λειτουργούμε σαν ενδιάμεσος μεταξύ των παραγωγών χρωμάτων και των καταστημάτων της κοινοπραξίας.

Η Group-On είναι 100% Ελληνική Εταιρία, που δραστηριοποιείται και φορολογείται στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα Group-On όπως: χρώματα, διαλυτικά, πινέλα και ρολλά μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Group-On Techshops. Βρείτε το κοντινότερο κάνοντας κλικ εδώ!

Τα Χρώματα της Group-On με τις διάφορες επωνυμίες τους παράγονται στην Ελλάδα σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές λογαριασμό της Group-On.

Τα προϊόντα Group-On παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που ορίζει η Group-On από πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2008 Ελληνικές Βιομηχανίες.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα Group-On Techshop που προμηθευτήκατε το προϊόν για την επίλυση του προβλήματος σας.

προμηθευτές της Group-On

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης;

επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες!

TOP